Güncel

Kılıçdaroğlu-Altaylı arasında gerilim yükseldi! "Bugün kim bana saldırıyorsa onların tetikçisidir"

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Fatih Altaylı arasındaki tansiyon gittikçe yükseliyor. Kılıçdaroğlu'nun "FETÖ yalakası kepaze, satılık" gibi açıklamalarda bulunduğu Altaylı, eski CHP liderini mahkemeye vereceğini belirtti ve "Bugün kim bana saldırıyorsa onların tetikçisidir" şeklinde karşılık verdi.

Abone Ol

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gazeteci Fatih Altaylı arasında tansiyon gittikçe yükseliyor. CHP Genel Kurultayında Özgür Özel'i desteklediğini söyleyen Altaylı, Kılıçdaroğlu için "AK Parti'ye çalışıyor" ifadelerini kullanmış, CHP lideri Kılıçdaroğlu ise bu açıklamalara sert tepki göstermişti.

"BENİ DAHA FAZLA KONUŞTURMA"

Fatih Altaylı'nın yorumlarına alev püsküren Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:

"Merkepler adam olur sen olmazsın, FETÖ yalakası kepaze, satılık, kadın düşmanı namert, tetikçi, çukur, alçak! Be paranın emrindeki tetikçi! ajan ve İşbirlikçi olduğumu ispatlamaz isen, namussuz ve alçaksın! Beni daha fazla konuşturma!"


"SON HAMLESİNİ YAPTI"

Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu paylaşım sonrası Fatih Altaylı'dan ise yanıt gecikmedi. Altaylı, paylaşımı "Çok düzeysiz bir saldırı" olarak adlandırdı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu mahkemeye vereceğini belirtti.

"Beni haklı çıkaracak daha iyi bir hamle yapamazdı" şeklinde konuşan Altaylı, "Yani "Yahu Fatih Altaylı'nın söylediği hakikaten doğruymuş" dedirtecek son hamlesini yaptı. Nasıl bir çıkarına, yeniden CHP'yi ele geçirme yönündeki bir çıkarına, nereye çok ağır dokunduysam eğer o yüzden çıldırmış" açıklamasında bulundu.

"NE OLDUĞUNU ÜSLUBUYLA GÖSTERDİ"
Altaylı, yapmış olduğu açıklamaların arkasına şunları ekledi:

"O metni kaleme almak makul bir insanın işi değil. Yani o kadar edepsiz ve terbiyesiz bir metin... Dediğim gibi onun hesabını yargıda verecek zaten bana ve Türk adaletine. Ama o metni yazıp 'bunu yollayalım' diyenler Türkiye'de bugün olan biten gelinen durumda sorumlulardır.

Şu iyi oldu, ne olduğunu üslubuyla gösterdi. O yazmamıştır ama o yazılanı önüne konanı kendi ürünüymüş gibi yayınlayarak da gösterdi. Bu kişiyle ilgili benim son söyleyeceğim cümle budur. Bundan sonra ne adını anarım, ne bir şey.. Mahkeme salonunda görürsem görürüm görmezsem görmem" dedi.

"DİYECEK BİR ŞEY YOK, ÇOK SEVİYESİZ"
Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarında çok geçmişe gittiğinin altını çizen Altaylı, "Benim Hürriyet'ten ayrılmama falan filan gitmiş. Ondan sonra 20 kere falan konuk oldu. Mesajları duruyor bende, çıkarırım utanır. Kendisi biliyor bana neler yazdığını. Diyecek bir şey yok, çok seviyesiz çünkü. Ne olduğunu, kimin adına hareket ettiğini gösterdi. Bugün kim bana saldırıyorsa onların tetikçisidir" açıklamalarına yer verdi.