Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hakkında çıkarılan "zorla getirilme" kararına sert bir açıklamayla tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu X üzerinden paylaştığı videoda, mücadeleden asla vazgeçmeyeceğini vurgulayarak, "Son nefesime kadar bu halk için geri adım atarsam namerdim" dedi.

"Hodri Meydan!"

Kılıçdaroğlu, “Hodri meydan” başlığıyla paylaştığı videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini hedef aldığını belirterek, "Erdoğan, beni suçlayarak yumuşama mesajı veriyor, ancak aynı zamanda saray yargısıyla bizi sindirmeye çalışıyor" dedi.

"CHP'yi Saray Yargısına Teslim Etmeyeceğiz"

Kılıçdaroğlu, ekonomik kriz devam ettikçe CHP’lilere yönelik baskıların arttığını ifade etti. Saray yargısına teslim olmayacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Ne beni ne de yol arkadaşlarımızı harcatmayacağız" diyerek, kararlı bir duruş sergiledi.

WhatsApp’a gerçek siyah tema geliyor: Koyu tema tutkunlarına müjde WhatsApp’a gerçek siyah tema geliyor: Koyu tema tutkunlarına müjde

"Yolsuzlukların Hesabını Sormaya Ant İçerim"

Beşli çeteye verilen ihaleler ve yolsuzluklar üzerinden eleştirilerde bulunan Kılıçdaroğlu, vatandaşın cebinden çalınan her kuruşun hesabını sormaya ant içtiğini söyledi.

Ne Olmuştu?

İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi, Kılıçdaroğlu hakkında "zorla getirilme" kararı vermişti. Bu kararın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski avukatı Mustafa Doğan İnal’ın açtığı hakaret davası kapsamında alındığı belirtilmişti.