Güncel

Kim Milyoner Olmak İster'de büyük heyecan: 1 milyonluk soruya yanlış cevap verdi, 50 bin TL ile veda etti

Televizyon dünyasının popüler bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta büyük bir heyecana sahne oldu. 19 yaşındaki Ramazan Çulha, yarışmanın 1 milyon TL'lik sorusunu açtırdı; ancak verdiği yanlış cevap ile 50 bin TL kazanarak yarışmaya veda etti. Peki, Çulha'nın kaderini belirleyen soru neydi?

Abone Ol

1 milyon TL'lik soruya doğru cevap veremedi

Oktay Kaynarca'nın sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster'de genç yarışmacı Ramazan Çulha, gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. 500 bin TL'lik soruya doğru cevap vererek 1 milyon TL'lik soruya ulaşma hakkı kazanan Çulha, final sorusunda zor anlar yaşadı. Yarışmanın en kritik aşamasında, kendisine "Kur'an-ı Kerim'de hangisinin adı geçer?" sorusu yöneltildi.

Yarışmacının yanıtı doğru olmadı

Şıklar arasında 'A- Hz. Havva', 'B- Hz Mikail', 'C- Habil' ve 'D- Kabil' seçenekleri yer aldı. Ramazan Çulha, düşündükten sonra 'A- Hz. Havva' yanıtını verdi. Ancak doğru cevap 'B- Hz. Mikail' idi. Çulha, yanlış cevabın ardından 50 bin TL ödül ile yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

"İlk düşündüğün her zaman doğrudur" dedi

Yanlış cevap verdiğini fark eden genç yarışmacı, "İlk düşündüğün her zaman doğrudur" diyerek hayal kırıklığını dile getirdi. Ramazan Çulha, büyük ödüle oldukça yaklaşmış olmasına rağmen, yarışmanın sonunda 50 bin TL ile yetinmek durumunda kaldı.