Güncel

Kızılay, 14 şehirde personel alımı yapacak! İşte detaylar

Türk Kızılayı, Temmuz ayı son ilanları kapsamında farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay’ın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, KPSS şartı aranmayan ilanlar için başvuruların başladığı belirtildi.

Abone Ol

Çeşitli pozisyonlarda alımlar yapılacak

Kızılay, farklı şehirlerde görev alacak personel arayışında. Bakım ve Rehabilitasyon Uzmanı, Psikolog, Saha Çalışanı, Eğitim Sorumlusu, Sosyal Hizmet Uzmanı, Tercüman, Sosyal Çalışmacı ve Satın Alma Sorumlusu pozisyonlarına yönelik alımlar yapılacak. Adaylardan, ilgili bölümlerden mezun olma, deneyim sahibi olma ve bazı pozisyonlar için belirli yabancı dil bilgisi gibi nitelikler aranıyor.

Başvuru şartları ve detayları

Bakım ve Rehabilitasyon Uzmanı pozisyonu için, hemşirelik, fizyoterapi gibi ilgili bölümlerden mezun olunması, en az bir yıl deneyim ve iyi derecede İngilizce bilgisi aranıyor. Psikolog pozisyonunda ise, ilgili alanda üç yıl deneyim ve iyi düzeyde Arapça ve İngilizce bilmek tercih ediliyor.

Saha Çalışanı pozisyonu için, lisans mezunu olma, Arapça bilme ve tercihen İngilizce bilgisi önem taşıyor. Eğitim Sorumlusu olarak görev yapacak adayların ise eğitim programı hazırlama konusunda deneyimli olması bekleniyor.

Sosyal Hizmet Uzmanı ve Sosyal Çalışmacı pozisyonları için, sosyal hizmet veya ilgili bölümlerden mezuniyet ve tercihen Arapça veya İngilizce bilgisi isteniyor. Tercüman pozisyonunda, ileri düzeyde Arapça bilmek ve tercüme yapabilmek önem taşıyor.

Son olarak, Satın Alma Sorumlusu pozisyonu için, SAP modüllerini kullanabilme ve ilgili alanda deneyim sahibi olma gibi kriterler bulunuyor. Tüm pozisyonlar için adayların seyahat engeli bulunmaması ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olması isteniyor.

İşe alım yapılacak iller

Personel alımları, Adana, Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Mardin, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Mersin, Urfa ve Konya gibi illerde gerçekleştirilecek. İlgili pozisyonlar için detaylı bilgi ve başvuru şartlarına, Kızılay’ın resmi kariyer sitesi üzerinden ulaşılabilir durumda.

Başvuru süreci

Kızılay personel alımı başvuruları, internet üzerinden yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar, Kızılay’ın resmi kariyer sitesi "https://basvuru.kizilaykariyer.com/jobs" adresini ziyaret edebilirler.