Güncel

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan büro personeli alımı: Son gün 5 Şubat

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere 36 büro personeli alımı için yapılan başvuruların son günlerine gelindiğini duyurdu.

Abone Ol

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesindeki Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü için büro personeli alımı yapacağını duyurdu. 36 büro personeli pozisyonu için başvurular, 5 Şubat tarihinde sona erecek. 

Kimler Başvurabilir? İşte Aranan Şartlar

Başvuruda bulunacak adayların, Türk Vatandaşı olması, belirli yaş aralığında bulunması ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na uygun olması gerekiyor. Ayrıca adayların kamu haklarından mahrum olmamaları, belirli suçlardan mahkum olmamaları ve askerlikle ilişiği olmamaları gibi genel şartlar aranmaktadır. Özel başvuru şartları arasında ise belirli eğitim düzeyine sahip olmak ve KPSS'den asgari puan almış olmak yer alıyor.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler ve Özel Şartlar

Büro personeli pozisyonları için başvuracak adayların, yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmaları ve ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) belirlenen asgari puanı almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca, adayların sağlık durumlarının görev yapmalarına engel teşkil etmemesi ve öğrenim durumlarına ilişkin denklik belgelerini sunmaları gerekiyor

Başvuru Nasıl Yapılır? İşte Detaylar

Adaylar, 22 Ocak ile 5 Şubat tarihleri arasında online olarak "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden başvurularını yapabilirler.