İsrail Lübnan'a kara harekatı başlattı! Tanklar sınırdan ilerliyor İsrail Lübnan'a kara harekatı başlattı! Tanklar sınırdan ilerliyor

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde lösemi hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden rehber öğretmen Hasan Güngör'ün cenazesi, ailesi, yakınları, meslektaşları ve öğrencileri tarafından toprağa verildi. Kahramankazan Fuat Erkmen Anadolu İmam Hatip Lisesinde görev yapan 33 yaşındaki Güngör, rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırılmış ancak kurtarılamamıştı. Cenaze, Aydın Mahallesinde kılınan ikindi namazı sonrasında mahalle mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine, Güngör'ün ailesi ve yakınları dışında Kaymakam Abdullah Selim Parlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım ve meslektaşları da katıldı. Okul müdürü Ali Özçelik, Güngör'ün görevinde gayretli ve özverili bir öğretmen olduğunu belirterek, öğrencilerine sadece kendi okulunda değil, diğer okullardaki öğrencilere de yardımcı olduğunu ve onların iyi bir meslek sahibi olmaları için çaba gösterdiğini ifade etti.