Güncel

Mansur Yavaş’tan Adaylık Tartışmalarına Yeşil Işık

Mansur Yavaş, adaylık tartışmalarını gereksiz bulduğunu belirterek, partisi aday gösterirse aday olacağını ve ülkenin gerçek sorunlarına odaklanılması gerektiğini vurguladı

Abone Ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, adaylık tartışmalarına dair yaptığı açıklamada, bu tartışmaları gereksiz ve üzücü bulduğunu ifade etti.

Yavaş, adaylık konusunun bilinçli olarak gündeme getirildiğini belirterek, “Partim beni aday gösterirse aday olurum. Boş tartışmalarla vaktimi harcamam,” dedi.

Ayrıca, hem kendisinin hem de İmamoğlu'nun bu konuda herhangi bir açıklama yapmadığını vurgulayan Yavaş, kulis bilgisi adı altında gereksiz tartışmaların yapıldığını ve bunun ülkenin gerçek gündemini gölgelediğini söyledi. Yavaş, özellikle emeklilerin durumu, yaklaşan kış mevsimi ve dar gelirli vatandaşların zorluklarının asıl konuşulması gereken meseleler olduğunu dile getirdi. "Partim aday gösterirse aday olurum, bunu açıkça söylüyoruz. Diğer konuşulanların bir önemi yok," diyerek muhalefetin sorunların çözümüne odaklanması gerektiğini belirtti.