Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı ilçesinde düzenlenen Uluslararası Beypazarı Festivali'nde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yavaş, şu anda böyle bir gündemin olmadığını vurgulasa da, partisinin kendisini aday gösterdiği takdirde Cumhurbaşkanlığına aday olacağını ve mutlaka kazanacaklarını ifade etti.

Montella, Adana'nın gelir vergisi rekortmeni oldu Montella, Adana'nın gelir vergisi rekortmeni oldu

Ayrıca, mevcut ekonomik sıkıntılara ve halkın yaşadığı zorluklara değinen Yavaş, özellikle okullardaki temizlik sorununa dikkat çekti. Belediyelerin ekonomik kriz dönemlerinde vatandaşlara destek olması gerektiğini belirtti ve Ankara'da emeklilere yönelik düzenli yardımların sürdüğünü söyledi. Yavaş, pandemiden bu yana belediyenin zor durumda olan herkesin yanında olduğunu ve liyakat esaslı bir Türkiye için çalıştıklarını da dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı başka bir açıklamada da Mansur Yavaş, partisinin kurallarına uygun olarak aday belirlenmesi halinde Cumhurbaşkanlığına aday olabileceğini belirtmişti.