İYİ Parti'nin lideri Meral Akşener'in olağanüstü seçimli kurultayda aday olmayacağını açıklamasının ardından parti genel merkezinde hareketlilik yaşandı. Akşener'in bu kararı sonrasında, partinin yetkilileri, genel merkezdeki özel eşyalarını toplamaya başladılar.

Gram Altın Rekor Kırdı! Almalı mı, Satmalı mı? Gram Altın Rekor Kırdı! Almalı mı, Satmalı mı?

27 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü seçimli kurultay kararıyla ilgili belirsizlikler sürerken, Akşener'in aday olmayacağını duyurması, İYİ Parti'de yeni bir dönemin kapısını araladı. Bu gelişmenin ardından, İYİ Parti'nin genel başkanlık için adaylığını açıklayan isimler arasında Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın ve daha önce adaylığını açıklayan Mehmet Tolga Akalın bulunuyor.

Akşener'in adaylık açıklaması sonrasında İYİ Parti'nin genel merkezinde eşyalarının toplanması dikkat çekti. Parti yetkilileri tarafından organize edilen bu hareketlilikte, Akşener'e ait özel eşyaların genel merkezden alınarak makam aracına taşındığı görüldü. Bu süreç, kameralar tarafından kaydedilirken, olayın hemen servis edilmesi ve kamuoyuna duyurulması ise dikkatleri üzerine çekti.