Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan verilere göre: Ülkemizin kuzeydoğu noktalarının parçalı yer yer çok bulutlu, Giresun, Rize, Trabzon, Artvin ve Ardahan civaları ile Van’ın doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık olacağı öngörülüyor. Yağışların; akşam ilk saatlerinde Riza ve Artvin kuzeyinde yerel kuvvette olacağı değerlendirildi. Rüzgârın; Marmara’nın güneybatısı, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda kuzey taraflarından kuvvetli bir şekilde (40-60 km/saat) esceği tahmin ediliyor.

SICAKLIK UYARISI

Sıcaklık seviyelerinin aynı kalacağı bekleniyor. Ülkenin büyük bir kısmında mevsim normalleri civarında olacağı düşünülüyor. Rüzgar genellikle kuzey taraflardan hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneybatısı, Ege kıyıları, İç Anadolu’nun doğusu ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Mavi Vatan Tartışması Meclis'te Gerginliğe Neden Oldu! AK Parti ve CHP Arasındaki Tartışmalar Büyüyor Mavi Vatan Tartışması Meclis'te Gerginliğe Neden Oldu! AK Parti ve CHP Arasındaki Tartışmalar Büyüyor

YAĞIŞLARA DİKKAT!

Söz konusu yağışların; akşam ilk saatlerinde Riza ve Artvin’in kuzeyinde yerel kuvvetli olacağı düşünüldüğünden meydana gelebilecek olumsuz durumlara karşı (ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarı verildi.