Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Ülkemizin genelinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakimken, batı bölgelerde ise zamanla çok bulutlu bir tablo oluşması öngörülüyor. Sabah ve gece saatlerinde ise iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis görülecek.

Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı

 Doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında seyrederken, diğer bölgelerde hava sıcaklıklarının normallerin üzerinde devam etmesi bekleniyor.

 Genellikle güneyli yönlerden esmesi beklenen rüzgar, yurdun doğu kesimlerinde kuzey ve doğuya dönecek. Kıyı Ege ve Marmara'nın batısında ise güneydoğudan kuvvetli (40-70 km/saat) esecek.

Meteoroloji, Kıyı Ege ve Marmara'nın batısında beklenen kuvvetli rüzgar nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Sahil bölgelerinde yaşayanların deniz trafiği ve açık alanlarda dikkatli olmaları önemle vurgulandı.