Rusya Açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BRICS Zirvesi'ne Katılımı Onaylandı Rusya Açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BRICS Zirvesi'ne Katılımı Onaylandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Güney Ege ve Göller Yöresi ile Batı Karadeniz'in iç kesimleri için yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

Tahminlere göre, öğle saatlerinden itibaren Denizli, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar çevrelerinde, Muğla ve Antalya'nın iç kesimlerinde, ayrıca Konya'nın batı ve güney bölgelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Bunun yanı sıra, öğle saatlerinden itibaren Bolu, Karabük, Çankırı çevreleri ile Düzce, Zonguldak ve Kastamonu'nun iç kesimlerinde de yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak.

Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Ayrıca, ulaşımda aksamalar gibi muhtemel sorunlara karşı hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi.