Güncel

MHP İstanbul İl Başkanı, Murat Kurum'a Tam Destek Verdi, "İstanbul Muradına Kavuşacaktır"

MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, yaptığı açıklamada, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Murat Kurum'a tam destek verdiklerini belirtti.

Abone Ol

MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik bakanlığı dönemindeki uzmanlığı ve başarılı hizmetleriyle tüm halkın takdirini kazandığını ifade etti.

İl Başkanı, Kurum'un İstanbul'u yönetirken getireceği yenilikçi, çözüm odaklı ve güven veren yaklaşımının şehre olumlu katkı sağlayacağına olan inançlarını vurgulayarak, Kurum'un İstanbul'un ruhuna uygun bir dönüşümü başarabileceğine olan güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Selim, seçmenlerle yapacakları iletişimde polemik siyasetinden uzak duracaklarını ve İstanbul'un genel durumunu iyileştirmek adına reçeteleriyle gerçekleri göstererek kazanacaklarını belirtti.

Ayrıca, Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP'nin yerel seçim çalışmalarına odaklanacaklarını ve İstanbul'un genel yapısında köklü bir dönüşüm sağlayarak hayalleri gerçeğe dönüştüreceklerini ifade etti. Selim, bir salı günü İstanbul'un fethedildiğini hatırlatarak, aynı günün, şehri tembel ve işgörmez zihniyetten kurtarmak adına önemli bir dönemeç olacağını belirtti: "İstanbul, Allah'ın izniyle, milletimizin ferasetiyle muradına kavuşacaktır."