MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti grubunun toplantısında yaptığı konuşmada emeklilerin maaş artışının daha fazla iyileştirme yapılması gerektiğini belirtti. Bahçeli, memurlara yapılan seyyanen zammın emeklilere de uygulanmasını teklif ettiklerini söyledi.

Bahçeli, ekonomik istikrarın sağlanması ve hayat pahalılığının azaltılması gerektiğini vurgulayarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin bu konuda güvence sağladığını ifade etti. Kabine tarafından alınan önlemlerin ekonomik tehlikeleri minimize etmek amacıyla yapıldığını belirten Bahçeli, geleceğe umutla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Memurlara ve emeklilere yapılacak zamları desteklediklerini belirten Bahçeli, 1 Temmuz 2023 itibarıyla kamu görevlilerinin maaşlarına yapılacak artışları açıkladı. Ancak Bahçeli, emeklilerin yüzde 25'lik maaş artışının yeterli bulunmadığını ifade etti. MHP olarak tekliflerinin, kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması olduğunu belirtti.

İnsan, rasyonel dürtülerle ekonomik çıkarlar peşinde koşan bir varlık da değildir. Varsayalım ki ekonomi büyüdü, işsizlik azaldı. Rakam ve oranlar ekonomik aydınlığı müjdelerken bizim için her karanlık kampanya son bulmuş olacak mıdır?

Dağ ne kadar yüksek olsa da üstünden bir yol geçecektir. Hiçbir saldırıya teslimimiz düşünülemeyecektir."

Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu Yayınlandı Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu Yayınlandı

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi