Güncel

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Anneler Günü Paylaşımı: Her Anne Özel, Her Anne Önemli

MHP lideri Devlet Bahçeli, Anneler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

Abone Ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, Anneler Günü vesilesiyle sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Bahçeli, mesajında "Şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü gönülden tebrik ediyor, sonsuz hürmetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

"Doğum ile ölüm arasındaki hayat sarkacının çeşitli patikalarında yürüyen ve her insanın benzersiz hikayesine sahne olan bu dünya, annelerimizin varlığında ve vakarında gerçek anlamını bulur. Anne, merhametin, metanetin ve karşılıksız sevginin simgesidir; sabır ve sağduyunun örneğidir. Her anne özel, her anne önemli ve her anne gurur kaynağıdır.

Onları üzmekten, incitmekten kaçınalım ve daima yanlarında olalım. Çünkü anne, hayatımızdaki ilk ışık, ilk sıcaklık, ilk güvence ve güneşimizdir. Annenin hüzünlenmesi, dünyanın hüzünlenmesidir. Fedakarlığın sembolü olan annelerimizin dualarına layık olabilmeyi umarak, yaşayan annelerimize sağlık dolu uzun bir ömür, tedavi görenlere şifa, vefat eden annelerimize ise Allah'tan rahmet diliyorum. Şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü içtenlikle kutluyor, saygı ve minnetlerimi sunuyorum." İfadelerini kullandı.