Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi ile ilgili devreye girdi. Mourinho, Belçikalı golcüyü telefonla arayarak takımda kalmasını istediğini iletti.

Ev sahiplerinin kiracılara yeni dayatmaları: GBT, KKB, findeks raporu... Ev sahiplerinin kiracılara yeni dayatmaları: GBT, KKB, findeks raporu...

Milliyet gazetesinin haberine göre, Mourinho'nun Batshuayi ile yaptığı telefon görüşmesinde tecrübeli teknik adam, futbolcuya geleceğinde kendisi için bir yer olduğunu ve Fenerbahçe'de kalmasını arzuladığını belirtti.

Belçika Milli Takımı formasını da giyen 30 yaşındaki Batshuayi, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 43 maça çıktı ve 24 gol ile 3 asistlik performans sergiledi. Golcü futbolcu, kendisine gelen teklifleri değerlendirerek önümüzdeki günlerde kararını verecek.

Mourinho'nun bu hamlesi, Fenerbahçe'nin gelecek sezon kadrosunu şekillendirme sürecinde önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor. Batshuayi'nin nasıl bir karar vereceği ve hangi takımla anlaşacağı merakla bekleniyor.