İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gündüz kuşağı programlarının etik değerlerden saptığını belirterek, "Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın; adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi. TV'lerdeki o tür yayınları kabul etmiyorum" demişti. Bakan Yerlikaya'nın bu eleştirisine sinirlenen Müge Anlı, "Taş altında kalırım ama laf altında kalmam" diyerek zehir zemberek sözler sarf etti.

Bakan Yerlikaya'nın Eleştirisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz haftalarda gündüz kuşağı programlarından hoşlanmadığını belirtmişti. Yerlikaya, eleştirisinde şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu yayınlarda etik değerlerden sapmalar var. Bazı şeylerin herkesin ortasında konuşmamızın ne anlamı var yani. Bunun basın-yayın özgürlüğüyle ne alakası var. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi. Bizim adımıza kararları mahkemelerimiz veriyor. TV'lerdeki o tür yayınları ben kabul etmiyorum, onlar, değer sapması."

Müge Anlı'dan Sert Yanıt

Müge Anlı, programının bugünkü bölümünde Bakan Yerlikaya'ya isim vermeden rest çekti. Anlı, programın kayıp olarak aranan 'Sevil Çetinkaya'nın dosyasını işlediği bölümde yurtdışından bağlanan konuğunun çaresizliği karşısında şu ifadeleri kullandı:

"Bu konularla ilgilenen baştaki adamlar televizyon programlarına laf söylemektense, işleyişle ilgili vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler. Çok söyleyecek lafım var, söylemekten çekinecek bir durumum da yok ama şahsi olarak bana bir şey söylendiği zaman cevap vermeyi prensip ediniyorum. Taş altında kalırım ama laf altında kalmam."

Ankara Çankaya Çayyolu Araç Kaplama Sonax sisa (PPF KAPLAMA -CAM FİLMİ-SERAMİK KAPLAMA- BOYA KORUMA) Ankara Çankaya Çayyolu Araç Kaplama Sonax sisa (PPF KAPLAMA -CAM FİLMİ-SERAMİK KAPLAMA- BOYA KORUMA)

Öldürülen Kişinin Kıyma Makinesinde Çekilmesi

ATV ekranlarında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı, zaman zaman işlenen aile içi olaylarla gündeme gelerek eleştiri oklarının hedefi olurken, son olarak programdaki 'kıyma makinesi kullanılan cinayet konusu' izleyenlerde infial yaratmıştı.

Müge Anlı'nın Eşi Emniyet Müdürü

Öte yandan Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, İçişleri Bakanlığına bağlı İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yapıyor. Dördüncü sınıf emniyet müdürü olan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963 Adana'da doğdu. Liseden sonra polis olan Yüzbaşıoğlu, bir dönem Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde ve daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görev aldı.