Memurların maaş farkı ne zaman yatacak? Memurların maaş farkı ne zaman yatacak?

Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma suçlamaları nedeniyle haklarında tutuklu yargılama kararı verilen ve Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'ne gönderilen Dilan Polat, Engin Polat, beraberindekiler hakkında her gün yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

Engin ve Dilan Polat çiftinin çocukları Nilda ve Milan Efe'nin durumlarının ne olacağı hakkında birçok yorum yapılıyor.

Övüç, "Ya lütfen artık ya! Yani bu işin... Gazeteciler, hukuk, devlet tabii ki onların cezasını verecek. Cezaları varsa devlet onların cezasını verecek. Ama artık şu gereksiz insanlar, bir susabilir misiniz? Yeter artık bu insanlardan prim yaptığınız ya. İki tane evlat var. Bir tane genç kız var, okula gitmek istemiyor, arkadaşları kızla alay ediyor. Bu kız depresyonda. Küçük bir erkek evlat var, bu çocuğun geleceği var, delikanlılığı var. Şu gereksiz insanlar bir sussun ya. Bir susun ya, Allah sizin bin türlü cezanızı versin. Sizin evlatlarınız yok mu? Bırakın onların cezasını devlet verecek. Bir susun artık" sözleriyle bağırıp çağırdı.

Yine geçtiğimiz günlerde Dilan Polat için ağladığı iddia edilen Murat Övüç: “Dilan Polat için ağlamadım” dedi. Övüç sosyal medyaya tepki gösterdi: 
Övüç’ün bu videosuna tepkiler yükselince Övüç’ten yeni bir video geldi. “Dilan”dan kastının, başlık parasını ödeyemediği için intihar eden iki genci kastettiğini öne süren Övüç, “Ben o Dilan için ağladım, üzüldüm. O Dilan için o videoyu çekmiştim” dedi.
Övüç videonun devamında yine de Dilan Polat’ı savundu:
“İyi oldu, niye iyi oldu ya o da insan! Başarılı insanları çekemiyorsunuz ya! Tabii ne yaptığı beni ilgilendirmez.”