Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ek ifadesinin ardından, evinde ve ahırında yapılan aramalarda yeni kanıtlara ulaşıldı. Ahırda bulunan iki izmarit, DNA incelemesi için merkeze gönderildi.

Bahtiyar'ın ahırında bulunan izmaritlerin, DNA analizi için araştırılacağı ve izmaritlerin ne kadar süre önce bırakıldığına dair bilgi edinileceği belirtildi. Ayrıca, jandarmanın Bahtiyar'ın evinde ve ahırında sürekli nöbet tuttuğu öğrenildi.

Cinayet soruşturmasında, Narin Güran’ın ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık izine ilişkin bir rapor tamamlandı. Raporda, Enes'in kolundaki yumuşak doku lezyonlarının, Narin veya annesi Yüksel Güran tarafından ısırılmış olabileceği, ancak kesin bir ayrım yapılamadığı ifade edildi.

Resti çekince Okan Buruk üzerini çizdi: Galatasaray'ın yıldızı takım arıyor Resti çekince Okan Buruk üzerini çizdi: Galatasaray'ın yıldızı takım arıyor

Olay, Narin Güran'ın kaybolduktan 19 gün sonra cesedinin bulunmasıyla gündeme gelmişti. Soruşturma devam ederken, yeni bulguların olayın seyrini değiştirmesi bekleniyor.