Diyarbakır’da, 8 yaşındaki Narin Güran, dün öğlen saatlerinde gittiği Kur'an kursundan ayrıldıktan sonra kayboldu. Narin’in bulunması için başlatılan arama çalışmaları sürüyor. Kızının kaybolduğunu fark eden baba Arif Güran, jandarma ve AFAD ekiplerinin, yanı sıra vatandaşların da seferber olduğunu belirtti. Ekipler, sulama kanalında yoğunlaşmış durumda ve her yerde arama devam ediyor.

Arama çalışmaları sırasında yol kenarında bir çocuk terliği bulundu. Bu terliğin, Narin Güran’a ait olduğu ailesi tarafından teyit edildi. Terlik, incelenmek üzere jandarma tarafından laboratuvara gönderildi. Terliğin bulunması, arama çalışmalarının ciddiyetini artırdı.

Kuveyt Türk'ten çiftçilere destek: TÜMOSAN ile işbirliği Kuveyt Türk'ten çiftçilere destek: TÜMOSAN ile işbirliği

3713852 538A978C1E509D595Afd172De04 Dk7R

Baba Arif Güran, kızının kaybolduğu saatlerde çevrede bir hafif ticari aracın geçtiğini ve jandarmanın bu araçlarla ilgili sorgulama yaptığını belirtti. Şu anda tüm şüphelerin kaçırılma üzerinde yoğunlaştığını ifade eden Güran, "Eğer kim para karşılığında kızımı kaçırmışsa, ne kadar isterse vereceğim. Bizim kimseyle husumetimiz yok. Kızımı ölü veya diri bulsunlar, bu bizim tek dileğimiz" dedi. Arama çalışmalarının ve araç sorgulamalarının devam ettiği, Narin’in bulunması için tüm yetkililerin ve halkın destek verdiği belirtiliyor.