Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Kura İşlemlerini Başlatmayan Okullara Uyarı Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Kura İşlemlerini Başlatmayan Okullara Uyarı

Diyarbakır'da ölü olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Narin’in cenazesi, komşu köyde kılınan cenaze namazının ardından kendi köyünde toprağa verildi.

21 Ağustos'ta Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran’ın cesedi, 8 Eylül'de Eğartutmaz Deresi'nde bulundu. Ölümüne dair Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor.

Batı Karakoç köyünde düzenlenen cenaze namazında, imam şunları söyledi: “Burada yatan, vicdanımız ve insanlığımızdır. Allah bizleri vicdanlı ve ahlaklı kişiler yapmayı nasip etsin. Toplum olarak insanlığımızı yeniden değerlendirip ahlaklı bir toplum olma yolunda ilerlemeliyiz. Narin cennettedir; masum bir çocuk acımasızca hayatını kaybetti. Hesabını sorulacak olanlar mutlaka hesap verecek. Ancak, bu cenazeyi nasıl kıldığımızı ve hesap vereceğimizi düşünmeliyiz. Bunu gözden geçirmeliyiz.”