Naci Görür'den Kritik Deprem Uyarı! 'Yanlış Yolda İlerliyoruz' Dedi Naci Görür'den Kritik Deprem Uyarı! 'Yanlış Yolda İlerliyoruz' Dedi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve 19 gün sonra dere yatağında çuval içinde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos günü yoğun telefon görüşmeleri yapan kişiler arasında yer alan enişte Mehmet Şevket Kaya'nın ifadesine ulaşıldı. Kaya, "kolluk kuvvetlerini yanlış yönlendirme" suçlamasıyla tutuklandı.

Telefon Trafiği ve Soruşturma Süreci

HTS kayıtlarının incelenmesi sonucu, Narin’in öldürüldüğü gün ve sonrasındaki tarihlerde Güran ailesi üyeleri arasında yoğun telefon görüşmeleri tespit edildi. Bu görüşmelerde enişte Kaya da yer aldı ve olayla ilgili olarak "suçluyu kayırma" ve "suç delillerini yok etme" suçlamalarıyla tutuklandı.

Enişte Kaya'nın İfadesi

Kaya, olay günü sabah işten çıkıp evine döndüğünü, öğleye kadar dinlendiğini ve sonrasında düğün hazırlıkları için alışverişe çıktığını belirtti. Akşam saatlerinde Narin'in kaybolduğunu öğrenince aileyle birlikte arama çalışmalarına katıldığını ifade eden Kaya, Narin'in bulunamaması üzerine kolluk kuvvetlerine yanlış bilgi verdiğini ve pişman olduğunu söyledi.

Soruşturma, telefon kayıtları ve ifadeler doğrultusunda derinleştiriliyor.