Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran (8) cinayetine ilişkin soruşturma devam ederken, tutuklu bulunan amca Salim Güran'ın olay günü telefonla aradığı kuzeni Mehmet Şerif Güran sessizliğini bozdu. Amcanın yeğeni kaybolduktan sonra 21 Ağustos’ta saat 16.43’ten itibaren kuzeniyle 5 kez telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.

Ev satacaklar veya satın alacaklar dikkat! Bakan Bolat'tan önemli açıklamalar Ev satacaklar veya satın alacaklar dikkat! Bakan Bolat'tan önemli açıklamalar

Narinin Tutuklu Amcasinin 5 Kez Ara 9T2U

Mehmet Şerif Güran, amcasının kendisini aradığında oldukça sakin olduğunu belirterek, "Sesi çok rahattı. Hiçbir tedirginlik veya panik hali yoktu. Bana pamuk tarlasındaki kurtlanmadan bahsetti ve ilaçlama yapıp yapmayacağını sordu. Tatilde olduğumu bildiği için 'Tatil nasıl gidiyor?' diye sordu" dedi.

Narinin Tutuklu Amcasinin 5 Kez Ara Bcnh

Amcasının olay günü kendisine gönderdiği tarlaya ait fotoğrafları da emniyet yetkililerine teslim eden Güran, ceset bulunduktan sonra Diyarbakır’a geri döndüğünü belirtti. Olayla ilgili konuşan Güran, "Böyle bir şey yapmasını beklemezdim, desem onu korumuş gibi olurum. Gerçeği yargı ortaya çıkaracak" diye ekledi.

Soruşturmayı yürüten birimler, Salim Güran'ın olay günü kuzeniyle yaptığı bu telefon görüşmelerinin hedef şaşırtma amacıyla gerçekleştirildiğini düşünüyor. Olayın detayları ve soruşturmanın seyrine göre gerçekler yargı sürecinde netleşecek.