Mardin’in Mazıdağı ilçesinde Hediye Alay Aktaş Anaokulu'nda nöbetçi öğretmen Yusuf E., 'kapı açma' talebi üzerine tartıştığı biri amatör boksör olan iki kardeş tarafından darbedildi. Olay, okulun bahçesinde yaşandı ve güvenlik kameralarına yansıdı. Şüpheli iki kardeş, öğretmeni yumruk ve kemerle darp ettikten sonra gözaltına alındı.

Mardin Nobetci Ogretmen Kapi Acma 9Npk

Tartışma, iki kardeşin ana kapının açılmasını talep etmesi üzerine başladı. Nöbetçi öğretmen Yusuf E., "Anahtar yanımda yok, diğer kapıdan girin" cevabını verince, tartışma büyüyerek şiddet olayına dönüştü. Kardeşlerden biri yumruk atarken, diğeri kemerle saldırdı. Olayın ardından öğretmen Yusuf E., Mazıdağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve darp raporu aldı.

Mardin Nobetci Ogretmen Kapi Acma Zmza

Bakan Şimşek Duyurdu: Yeni Finans Sistemi Geliyor Bakan Şimşek Duyurdu: Yeni Finans Sistemi Geliyor

Olay sonrası Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Mardin İl Başkanı Abdulselam Demir, okul önünde yaptığı basın açıklamasında, eğitimcilere yönelik şiddetin toplumsal bir sorun haline geldiğini belirtti. Demir, öğretmenlerin korunması gerektiğini vurgulayarak, saldırganların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Soruşturma devam ediyor.