Güncel

Öğrencilere müjde geldi! Ortaokul, lise ve üniversitelilere 3 bin lira destek ödemesi yapılacak

Türkiye genelinde ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri için heyecan verici bir haber yayımlandı. Eğitim giderlerini hafifletmek amacıyla, T3 Vakfı tarafından desteklenen burs programları kapsamında aylık 3000 TL'ye kadar ödeme yapılacak. Bu destek, ailelerin eğitim yükünü azaltacak ve öğrencilerin derslerine odaklanmalarını sağlayacak.

Abone Ol

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, T3 Vakfı tarafından öğrencilere yönelik hazırlanan farklı burs programları, öğrenci ve aileler için finansal bir can simidi olacak. Ortaokuldan doktora seviyesine kadar her düzeydeki öğrenci bu yardımdan faydalanma şansına sahip olacak.

Milli Teknoloji Bursu İle Teknolojiye Yatırım: Adını Özdemir Bayraktar'dan alan ve Milli Teknoloji Burs Programı kapsamında, teknoloji alanında eğitim gören öğrencilere aylık 3000 TL maddi destek sağlanacak. Her yıl 5000 öğrenciye sunulacak bu burs, Türkiye'nin 81 ilini kapsayarak geniş bir öğrenci kitlesine ulaşacak.

Diversifikasyon İle Burs Seçenekleri: Eğitim sektöründeki çeşitliliği yansıtan burs seçenekleri ise şöyle:

  1. Yükselen Yıldız Burs Programı: İstanbul'daki üniversite öğrencilerine yönelik bu program, seçilen 100 öğrenciye aylık 3000 TL sağlayacak.

  2. Eğitmen Burs Programı: Türkiye genelindeki üniversite öğrencileri için hazırlanan bu burs, özellikle psikoloji, mühendislik ve sosyoloji gibi bölümlerde eğitim görenlere yönelik. Bu burs ile 720 öğrenci, aylık 3000 TL alacak.

  3. Sen Geleceksin Bursu: Milli teknoloji burs programının yeni bir parçası olarak, 300 lisans öğrencisine aylık 2500 TL burs imkanı sunulacak.

  4. Eğitim Desteği Burs Programı: Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerini kapsayan geniş bir program olan bu burs, on ay boyunca aylık 2000 TL destek sağlayacak.

Başvuru Süreci ve Adımları:

Burslara başvurmak isteyen öğrenciler, T3 Vakfı'nın resmi internet sitesinde yer alan online başvuru formunu doldurarak süreci başlatabilirler.