Güncel

Öğretmenler Maarif Kongresi'nde buluşacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Maarif Kongresi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında 26-27 Kasım 2024 tarihlerinde Erzurum'da gerçekleştirilecek.

Abone Ol

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Maarif Kongresi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında 26-27 Kasım 2024 tarihlerinde Erzurum'da gerçekleştirilecek. Kongre, "öğretmen gözüyle" temasıyla öğretmenlerin eğitime katkılarını ve deneyimlerini öne çıkarmayı amaçlıyor. Ele alınacak konular arasında oyun ve arkadaşlığın eğitime etkisi, ailenin eğitime etkisi, ve sosyal sorumluluk çalışmalarının eğitime etkisi yer alıyor.

Bu kongre, yurt içi ve yurt dışındaki öğretmenleri bir araya getirerek saha deneyimlerini teorik temellerle desteklemeyi ve en iyi eğitim yöntemlerinin paylaşılmasını hedefliyor. Katılımcı öğretmenlerin eğitim uygulamaları üzerine hazırladıkları bildiriler, kongrede sunulabilecek ya da yayımlanacak.

Başvurular 18 Ekim 2024'e kadar http://bildiri-maarifkongresi.eba.gov.tr adresinden yapılabilecek, diğer bilgilere ise https://maarifkongresi.eba.gov.tr adresinden ulaşılabilir.