Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda görev yapan öğretmenlerin Ekim ayı ek ders ücretleri hesaplandı. 1 - 31 Ekim tarihleri arasında öğretmenlere ödenecek ek ders ücretleri okul idareleri tarafından hesaplandı. Bu ek ders ücretlerinin önümüzdeki günlerde öğretmenlerin banka hesaplarına aktarılması bekleniyor.

Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları sebebiyle 30 Ekim tarihinde okullar tatil edildi. Öğretmenler ve idareciler ise idari izinli sayıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, resmi bir yazı ile 30 Ekim tarihindeki tüm ek derslerin ödeneceğini duyurdu. Bu ödemeler, nöbet ve egzersiz derslerini içermemektedir.

Ek ders ücretleri, öğretmenlerin gelir vergisi dilimlerine göre değişmektedir. Temmuz ayındaki son zam ile birlikte yüzde 15 gelir vergisi diliminde bulunan öğretmenlere ödenen ek ders ücreti saati 60,12 TL'dir. Yüzde 20 gelir vergisi diliminde bulunan öğretmenler için ise bu ücret yaklaşık olarak 58,2 TL'ye düşmektedir.