Yeni eğitim döneminde özel derse olan talep, Türkiye'de rekor seviyeye ulaştı. Bir online hizmet platformunun yaptığı analize göre, ortaokul ve lise matematik derslerine yönelik talepler yaz aylarına kıyasla önemli ölçüde arttı. Özellikle ortaokul matematik derslerine talep %94 oranında yükselirken, lise matematik derslerine olan talep %101 oranında arttı. LGS hazırlık sürecinde ise özel ders taleplerinde %140'lık bir artış kaydedildi, en çok talep edilen dersler arasında matematik ve fen bilimleri öne çıktı.

Özel ders almak isteyenlerin %90'ı derslerin kendi evlerinde verilmesini tercih ederken, %40'lık bir kesim haftada iki veya daha fazla ders almak istiyor.

Yabancı dil eğitiminde ise İngilizce hâlâ en çok talep edilen dil olarak öne çıkıyor. İngilizce derslerine olan talep %52 artarken, İtalyanca dersleri de %47 oranında daha fazla tercih edildi. İlkokul seviyesinde Fransızca derslerine olan ilgi de %44 oranında arttı.

TUSAŞ'ın güvenliğinin Hasan Doğan'ın kayınbiraderine teslim edildiği iddiası yalan çıktı TUSAŞ'ın güvenliğinin Hasan Doğan'ın kayınbiraderine teslim edildiği iddiası yalan çıktı

Hobiler ve sanatsal derslere olan ilgi de artış gösterdi. Piyano derslerine olan talep %65, bale derslerine olan talep ise %62 oranında yükseldi. Özellikle resim, müzik ve bale gibi dersler 6-10 yaş grubu çocuklar tarafından tercih ediliyor.