İBB'den SGK Borcu Açıklaması! "Vergi Borcumuz Yok" İBB'den SGK Borcu Açıklaması! "Vergi Borcumuz Yok"

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) internet sitesinde yaptığı duyuruda, 2024-2025 öğretim yılı için yükseköğretim kurumlarının özel yetenek sınavı kapsamında öğrenci alacak spor programlarının seçimi ve yerleştirilmesi amacıyla merkezi ÖZYES düzenleneceğini bildirdi.

Bu süreçle ilgili bilgilere ÖSYM'nin "http://www.osym.gov.tr" adresinden erişilebilecek. Kılavuz, adaylara ve ilgililere temel bilgiler sunmak amacıyla yayımlandı. Adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM'nin duyurularını takip etmeleri önem taşıyor.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) internet sitesindeki duyuruya göre, 2024-2025 öğretim yılı için yükseköğretim kurumlarının özel yetenek sınavı kapsamında öğrenci alan spor programlarına alınacak öğrencilerin seçimi ve tercihlerine göre yerleştirilebilmeleri amacıyla Başkanlıkça merkezi ÖZYES yapılacak.

Bu kapsamda, ÖZYES Kılavuzu'na ÖSYM'nin "http://www.osym.gov.tr" adresinden ulaşılabilecek. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlandı. Sınava başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM'nin duyurularını takip etmeleri gerekiyor

Kılavuz için tıklayınız