Güncel

Özgür Özel, Aday Gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen İçin Yeni Görev Belirledi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in bu seçimlerde aday gösterilmemesi sonrasında, yeni bir görev oluşturarak Büyükerşen'i partide tutmaya karar verdi. Özgür Özel, CHP'nin Eskişehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen'in, 31 Mart'tan itibaren yeni kurulacak CHP'li Belediyeler Komisyonu'nun Genel Koordinatörü olacağını açıkladı.

Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in bu seçimlerde aday gösterilmemesi sonrasında, yeni bir görev oluşturarak Büyükerşen'i partide tutmaya karar verdi.

Özgür Özel, CHP'nin Eskişehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen'in, 31 Mart'tan itibaren yeni kurulacak CHP'li Belediyeler Komisyonu'nun Genel Koordinatörü olacağını açıkladı.

Eskişehir'de 5 dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten 86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen, bu seçimde CHP'nin aday göstermediği isimler arasında yer almıştı.

Büyükerşen, partisinin aldığı bu kararı eleştirmiş ve parti içindeki çekişmelerden bahsetmişti. Özgür Özel, Yılmaz Büyükerşen'e yeni görevini tanıtarak partideki deneyiminden yararlanmaya devam etme kararı aldıklarını belirtti.