Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açıldı! Mezarındaki Kefen Detayı Endişeleri Artırdı Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açıldı! Mezarındaki Kefen Detayı Endişeleri Artırdı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek burada basın açıklaması yaptı. Özel, "Her zaman 'geçim olmazsa seçim olur' dedim. Bugün Türkiye'de geçim var mı, soruyorum. Halk, meydanlarda 'yok' diyor. 'Erken seçim' talepleri yükseliyor" dedi.

Özgür Özel, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Bu koşullarda Erdoğan'ın '5 yılı tamamlayacağım' ısrarı boşunadır. Yoksulluk, işsizlik ve güvencesizlik sorunları çözülmüyor. Gelecek yıl kasım ayı, görev süresinin yarısıdır. Eğer erken seçim olursa hep birlikte milletin önüne çıkarız. Aksi halde, halkı açlığa ve yoksulluğa sürükleyip 5 yılın sonuna doğru 'seçimleri 6 ay önce yapalım, tekrar aday olayım' demek olmaz!"

Erken seçim talebini yineleyen Özel, "Önümüzdeki yıl en geç kasım ayında, '2025 Mart'ta seçim yapalım' derse, ben hazırım. Hemen sandığa giderim, partim de iktidara gelir. Biz erken seçim istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili de konuşan Özel, "Kişisel olarak hiçbir adaylık, heves ya da talebim yok. Tek isteğim, milletim ve ülkem içindir. Amacım, CHP'yi iktidara taşımaktır"dedi.