Bakan Tekin'den Fransız Okulları Haberine Sert Tepki: "Ahlaksızlar" Bakan Tekin'den Fransız Okulları Haberine Sert Tepki: "Ahlaksızlar"

Basına kapalı şekilde gerçekleşen görüşmenin ardından Özel, ziyaretin, İmamoğlu'nu aday gösterdikten sonra gerçekleştirdiği ilk ziyaret olduğunu belirtti. İmamoğlu ile yapılan basına kapalı görüşme sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Özel, İstanbul özelinde İYİ Parti ile olası bir ittifak ihtimaline yöneltilen soruya cevap verirken, siyasette hiçbir ihtimalin tamamen sıfırlanamayacağını vurgulayarak, "En iyisini bulalım. İstanbul ittifakını, İstanbullular gönülleriyle, yürekleriyle, akıllarıyla kurdular" dedi.

İzmir ve Aydın adaylarının henüz açıklanmamış olmasına dair soruya Özel, hala devam eden anketlerin olduğunu belirtti. Başka bir soruya yanıt verirken de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ilerleyen günlerde görüşebileceğini ifade etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Özel'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Halkımızdan 5 yıl daha görev izni alacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.