Olay, saat 10.30 civarında Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Beach Park girişinde gerçekleşti. İsmi belirlenemeyen bir kişi, denizde yüzerken cep telefonunu çaldıkları gerekçesiyle 5 kişiyle tartışmaya başladı. İddiaya göre, bu kişiler telefonu geri vermek için 4 bin TL talep etti ve tartışma büyüdü.

Durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilince, olay yerine sivil polis ekipleri yönlendirildi. Gelen ekipler, şüpheli 5 kişinin neşter ve küçük kamp baltasıyla direnmesi üzerine takviye ekip çağırdı.

Bölgeye çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi. Direnişi sürdüren 5 kişi, takviye ekiplerin gelmesiyle biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirilip kelepçelendi.

Polis, 5 kişinin üzerinden çalındığı iddia edilen cep telefonu çıkmayınca, olay yerinde ve kayaların arasında arama yaptı ancak bir sonuca ulaşamadı. Şüphelilerin kullandığı baltaya el konulurken, neşter bulunamadı.

Eyyam-ı Bahur Sıcaklıklarına Veda mı Ediyoruz? İşte Meteorolojiden Hava Durumu Tahmini Eyyam-ı Bahur Sıcaklıklarına Veda mı Ediyoruz? İşte Meteorolojiden Hava Durumu Tahmini

Kelepçelenen şüphelilerden biri, biber gazından etkilendiğini ve nefes darlığı yaşadığını söyleyince, bir polis memuru tarafından sahildeki duş noktasına götürüldü. Polisin suyla yüzünü yıkadığı şüpheli ve diğerleri ekip otosuna alınarak emniyete götürüldü.