Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmazşehit eden 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin, olaydan iki ay önce annesini dövüp ölümle tehdit ettiği ortaya çıktı. Geçti, annesi Pınar Geçti'ye "O…, onu bunu arıyorsun, o…luk yapıyorsun, seni öldüreceğim, bu gece zulüm olacağım sana" gibi hakaretlerde bulunarak ciddi bir tehditte bulundu.

Pınar Geçti, 19 Temmuz 2024'te Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne başvurarak oğlundan şikayetçi olduğunu ve can güvenliğinin tehlikede olduğunu belirtti. Oğlunun sürekli huzursuzluk çıkardığını ve bir gün önce boğazını sıktığını ifade eden anne, "Yunus Emre madde bağımlısı, öfke kontrolü olmayan biridir. Tedavi olması için başvuruda bulundum," dedi.

Mehmet Şimşek’ten BDDK Başkan Yardımcısının düğününe inceleme talimatı verdi iddiası Mehmet Şimşek’ten BDDK Başkan Yardımcısının düğününe inceleme talimatı verdi iddiası

EVDEN UZAKLAŞTIRMA TALEP ETMİŞ

Gazeteci İsmail Saymaz'ın haberine göre Pınar Geçti, oğlu Yunus Emre Geçti'den şikayetçi olurken evden uzaklaştırma dahil, koruyucu tedbirler alınmasını istedi ancak sığınma evi talep etmedi.