Gözler, jetin neden düştüğüne dair oluşan soru işaretlerine çevrilmişken, sosyal medyada paylaşılan Wagner destekçisi görsellerde, Prigojin’in fotoğraflarının önünde duygu dolu anlar yaşayanlar göze çarpıyor. Prigojin'in yaşamını yitirip yitirmediği konusu hala netlik kazanmamışken, bu tür görüntüler spekülasyonlara yol açıyor.

Kazanın Acı Bilançosu

Rusya Acil Durum Hizmetleri Bakanlığı, trajik olayda toplamda 10 kişinin hayatını kaybettiğini onayladı. Bu 10 kişi arasında, Wagner komutanlarından birçok isim ve Prigojin'in sağ kolu bulunmakta. Bu trajik olayın ardında nelerin olduğu büyük bir merak konusu.

Batı'nın Tepkisi ve Şüpheler

Kazanın ardından dikkat çeken açıklamalar arka arkaya geldi. ABD Başkanı Joe Biden, kazaya dair net bir bilgiye sahip olmadığını belirtirken, İngiliz istihbaratı, kazanın arkasında Rusya'nın iç güvenlik servisi FSB'nin olabileceğinden şüpheleniyor. Fransız hükümeti de kazanın ardındaki sebeplerle ilgili şüphelerinin olduğunu dile getirdi.

Jet Üzerindeki 'Gizemli' Onarımlar

Jetin düşüş sebepleri arasında, kazada hayatını kaybeden hostes Kristina Raspopova'nın ailesine yaptığı bir telefon konuşması da bulunuyor. Kristina'nın iddialara göre, uçuş öncesi acil onarımların yapıldığına dair akrabalarını bilgilendirdiği söyleniyor. Bu bilgi, kazanın sebepleri hakkında yeni soru işaretlerini beraberinde getiriyor.

Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı Toprak Mahsulleri Ofisi Kadrolu Devlet Memuru Alımı! Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Başvurular Açıldı

Prigojin, Putin Hakkında Ne Biliyordu?

Prigojin'in Putin hakkında bilgi sahibi olduğu ve bu bilgilerle ilgili herhangi bir korkusunun olmadığı iddiası da gündeme bomba gibi düştü. Wagner lideri ile Putin arasındaki ilişki, kazanın ardındaki sır perdesinin aralanmasında kritik bir öneme sahip gibi görünüyor.

Zelenski'den Net Mesaj

Kaza sonrasında, Ukrayna Devlet Başkanı Volodymir Zelenski, Kiev'in olayla hiçbir ilgisi olmadığına dikkat çekti ve "Herkes bu olayın arkasında kimin olduğunu biliyor." şeklinde net bir mesaj verdi.