Nagehan Alçı, Kütahyalı'nın kendisine hakaret ettiğini ve ortak hesaplarını boşalttığını belirtti. Alçı, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Ben kaç gece Rasim'in öfkesi dinmiyor, elimde bıçakla salonda beklediğimi biliyorum. O bağırıyor, kapıları çarpıyor, çocuklar uyanmasın diye aşağıdan sakinleştirmeye çalışıyorum. Korkudan uyuyamadığımı biliyorum."

Alçı ayrıca, Kütahyalı'nın nafaka ödemediğini, hukuku tanımadığını ve birçok kişiyle davalık olduğunu söyledi. "Her şeyi aldı. Bir gün bana kızdığı için çocukları televizyonun karşısına oturtturmuş ve benim kötü göründüğüm bir yayını açıp, 'Çocuklar, anneniz bu kadar çirkin ve şişmandı. Anneniz benim sayemde var oldu' demiş."

Rasim Ozan Kütahyalı'dan yanıt

Nagehan Alçı'nın iddialarının ardından Rasim Ozan Kütahyalı, Gerçek Gündem'e konuşarak sessizliğini bozdu. Kütahyalı, "Nagehan beni kurşun yağmuruna bile tutsa iki çocuğumun annesi aleyhine tek kelime etmem" diyerek Alçı'nın açıklamalarına yanıt verdi. Kütahyalı, açıklamalarından sonra sürekli arandığını belirtti.

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş'tan emekli zammı açıklaması: Çok ince bir çalışma gerçekleştirildi AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş'tan emekli zammı açıklaması: Çok ince bir çalışma gerçekleştirildi

Kütahyalı'nın açıklamaları

Rasim Ozan Kütahyalı, Alçı'nın iddialarına karşı şu ifadeleri kullandı: "Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu. İki çocuğumuz var, şu an benim yanımdalar. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Ben bu mesuliyetsizliği onlara karşı yapamam. Onlar artık 11 yaşında oldu, her şeyi okuyabiliyorlar, izleyebiliyorlar."

Boşanma süreci devam ediyor

Alçı ve Kütahyalı'nın boşanma süreci, kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor. Alçı'nın iddiaları ve Kütahyalı'nın yanıtları, boşanmanın sadece hukuki değil, aynı zamanda duygusal boyutlarını da gözler önüne seriyor. İlerleyen günlerde bu konuyla ilgili yeni gelişmelerin olup olmayacağı merakla bekleniyor.