Süper Kupa zaferinin ardından basının karşısına geçen Jude Bellingham, Real Madrid'in 2-0'lık galibiyetini değerlendirirken, maçın beklenenden daha zorlu geçtiğini belirtti. İngiliz yıldız, “Gerçekten enteresan bir maçtı. Atalanta, adam adama savunma yapan ve işimizi oldukça zorlaştıran bir takım. Bu yüzden sahada sürekli yer değiştirmek zorunda kaldık. İkinci yarıda biraz daha boş alan aradık ve bunda başarılı olduk.” ifadelerini kullandı.

Mbappe ile ilgili açıklamalar

Bellingham, ayrıca hücum hattında yer alan Kylian Mbappe ile ilgili de konuştu. Mbappe'nin kalitesine dikkat çeken İngiliz oyuncu, "Zaten çok iyi bir oyuncu olduğunu biliyorduk, ama onunla sahada olmak bu durumu daha net gösteriyor. Birbirimizi daha iyi anlamak için birlikte oynamaya devam etmemiz gerek. Takım olarak bu oyunu daha da geliştirmeye çalışacağız." dedi.

"Üvey anneyle ilişki" iddiası sonrası arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü "Üvey anneyle ilişki" iddiası sonrası arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü

arda güler için övgü: "inanılmaz olacak"

Bellingham, son olarak Arda Güler hakkında konuştu ve genç oyuncuya olan hayranlığını dile getirdi. Real Madrid’in Türk yıldızı hakkında konuşan Bellingham, “Onu çok seviyorum. Gerçekten alçak gönüllü ve herkes tarafından seviliyor. Bu sevgiyi hak ediyor. Arda, çok genç ve onun mutlu olmasını sağlamalıyız. İnanıyorum ki inanılmaz bir oyuncu olacak." şeklinde konuştu.