Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn, skandal bir olayla gündeme geldi. TFF 1. Lig ekibi Sakaryaspor'da, reklam ve sponsorluktan sorumlu yönetici olduğu belirtilen Hamza Cengiz Şen, Gökhan İn'e makamında tokatlı saldırıda bulundu. Sosyal medyaya sızan görüntülerde, bir alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı öne sürülen tartışma sırasında Gökhan İn'e yönelik fiziksel şiddet anları telefon kamerasına kaydedildi.

İstanbul'da kira fiyatları uçuşa geçti: ilçelerdeki kira ortalamaları dudak uçuklatıyor İstanbul'da kira fiyatları uçuşa geçti: ilçelerdeki kira ortalamaları dudak uçuklatıyor

Görüntülerde, Cengiz Şen'in tehditkar ifadeler kullanarak İn'e fiziksel saldırıda bulunduğu görüldü. Şen'in İn'e, "İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Birol'un aldığı 150 bin TL'yi bu hafta sen ödeyeceksin," gibi tehditlerde bulunduğu anlaşılıyor. Gökhan İn ise, "Tamam oğlum, sakin ol. Bende kalp var biliyorsun değil mi?" sözleriyle yanıt verdi. Saldırının detayları videonun sonunda kaydedilmeden sona erdi.