Yüksek karlı fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 30'dan fazla kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı davaya devam ediliyor. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Seçil Erzan'a, Fatih Terim’den aldığı 700 bin doların ne olduğu soruldu.

İsrail'den Beyrut'a saldırı: Hizbullah'ın İHA birimi komutanı Muhammed Surur öldürüldü İsrail'den Beyrut'a saldırı: Hizbullah'ın İHA birimi komutanı Muhammed Surur öldürüldü

Erzan, Fatih Terim’den aldığı paraları o dönem başka kişilere faiz ödemesi olarak kullandığını belirtti ve 700 bin doların faiziyle Terim’e iade edildiğini söyledi. Erzan, "Fatih Terim’den fon adı altında para almadım. Aramızdaki dostane ilişki nedeniyle 300 bin ve 400 bin dolar aldım. Bu parayı bana Bozcaada’da ev veya arsa al, hisse senedi al sat diye verdi, ama yapamadım" dedi.

Erzan, "Fatih Terim’in Eurobond işleminden zarar ettiğini ve bankaya kızgın olduğunu" belirtirken, Terim'e düzenli olarak faiz ödemeleri yaptığını açıkladı. Mahkemede, Terim'den aldığı 700 bin doları Umut Aslan ve Ali Yörük gibi isimlere faiz ödemesi olarak kullandığını ifade etti.

Duruşmaya Seçil Erzan, diğer sanıklar Ali Yörük ve 4 tutuksuz sanık katıldı, avukatlar da hazır bulundu.