Güncel

Şehit polis memurumuz için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi

İstanbul Ümraniye’de görev sırasında şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde bir cenaze töreni düzenlendi.

Abone Ol

İstanbul Ümraniye’de görev sırasında şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Vatan Caddesi'ndeki Emniyet yerleşkesinde düzenlenen törene, Yılmaz'ın ailesi ve yakınları, İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve meslektaşları katıldı. Törende, şehidin ailesine başsağlığı dileyen Aktaş, Şeyda Yılmaz’ın kahramanca mücadele ederken şehit olduğunu vurguladı.

Törenin ardından Yılmaz’ın Türk bayrağına sarılı tabutu memleketi Sivas’a gönderildi. Cenaze, Sivas’taki Ayyıldız Camisi'nde kılınacak ikindi namazının ardından Yukarı Tekke Polis Şehitliği’nde toprağa verilecek.

Olay, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve karakoldan kaçan şüpheli Yunus Emre G.'nin, polis memuru Şeyda Yılmaz'ı vurması sonucu meydana gelmişti. Yılmaz, olay sırasında ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmış, ancak kurtarılamamıştı. Zanlı kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı.