Güncel

''Selden etkilenen illere kredi desteği sağlanacak''

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sel felaketinden etkilenen illerde faaliyet gösteren KOBİ'lere yönelik önemli bir destek duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Abone Ol


Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sel felaketinden etkilenen illerde faaliyet gösteren KOBİ'lere yönelik önemli bir destek duyurusunda bulundu. Bakan Kacır, KOSGEB aracılığıyla selden etkilenen KOBİ'lere "Acil Destek Kredisi" sağlanacağını açıkladı. Bu kapsamda, KOBİ'lere 300 bin liraya kadar kredi imkanı sunulacak.

Sel felaketiyle hasar gören ve işleri aksayan KOBİ'lerin finansal sıkıntılarını gidermek ve faaliyetlerini sürdürebilmelerine destek olmak amacıyla bu acil destek kredisinin sağlandığı belirtildi. KOSGEB'in, sel felaketinden etkilenen işletmelere yönelik hızlı ve etkili bir şekilde destek sunmayı hedeflediği ifade edildi.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi