Semih Çelik’in annesi, oğlunun gerçekleştirdiği trajik olaylar ve yaşadığı değişim hakkında ilk kez konuştu. Fatih’te iki genç kızı öldürüp intihar eden Semih’in annesi, oğlunun pandemi sonrası psikolojik durumunun kötüleştiğini belirtti. Annesi, "Keşke ben ölseydim de o kızlar ölmeseydi," diyerek büyük bir acı içinde olduğunu ifade etti.

Kamu personeline 2025'te 3,5 trilyon lira ödeme yapılacak Kamu personeline 2025'te 3,5 trilyon lira ödeme yapılacak

Oğlunun pandemi döneminde odasına kapandığını, bu süreçte birçok doktora götürdüğünü ve "İyi bu çocuk ergenlik psikolojisi," gibi yorumlar aldığını belirtti. İkbal Uzuner’in ailesine, "Kızınızı uzak tutun. Oğlum iyi değil, kızınızı alın," diye uyardığını, ancak bağlantıların kopmadığını dile getirdi.

Semih’in intihar girişimleri ve yaşadığı zorluklar hakkında da konuşan anne, "Evladım için çok mücadele ettim. Semih’le İkbal’in buluşma mekanı surlardı. İkbal onu bırakamıyordu," dedi. Oğlunun intihar etmeye kalktığında yaşadığı çaresizliği de dile getirerek, "Benim acımda kimse yok, ben kötü değilim. Ben çabaladım ama evladımı kurtaramadım," şeklinde konuştu.

Annesi, oğlunun günlerdir toprakta olduğunu ancak kalbinin, yaşanan olaylardan dolayı o kızlar için yandığını vurguladı. Oğlunun uyuşturucu kullanmaya başlamasının da pandemi sonrası olduğunu belirterek, yaşadığı derin üzüntüyü ifade etti.