Güncel

Silahlı saldırıya uğramıştı! Serhat Akın'ın ilk ifadesi ortaya çıktı

Eski milli futbolcu Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayarak ayağından yaralanmıştı. Olayın ardından Akın'ın verdiği ilk ifade kamuoyuyla paylaşıldı. TV100'de program yapan Ersin Düzen, Akın'ın ifadesine dair bazı detayları açıkladı. İşte detaylar...

Abone Ol

Eski milli futbolcu Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayarak ayağından yaralanmıştı. Olayın ardından Akın'ın verdiği ilk ifade kamuoyuyla paylaşıldı. TV100'de program yapan Ersin Düzen, Akın'ın ifadesine dair bazı detayları açıkladı. Akın, kendisine yönelik hakaret ve tehditlerin sosyal medya üzerinden ve bazı yorumcuların yayınlarından kaynaklandığını belirtti. Bu yorumcuların isimlerini emniyet güçleriyle paylaştı ve Fenerbahçe Kulübü yetkililerinin bu saldırılara karşı önlem almadığı için kızgın olduğunu ifade etti.

Gazeteci Emrullah Erdinç, Serhat Akın'ın ifadesinde kendisini hedef gösterdiğini öne sürdüğü dört ismi paylaştı: Ahmet Ercanlar, Murat Aşık, Rasim Ozan Kütahyalı ve Can Arat. Akın, bu kişilerin yaptığı yayınlarda kendisinin hedef alındığını söyledi.