• DOLAR 34,26 %0.01
  • EURO 37,40 %0.01
  • ALTIN 2.915,99 %-0.05
  • BİST100 8.798 %1.14
  • BITCOIN 65.850 %1.31
  • ETHERIUM 2.609 %2.07
22°
6 ay önce Güncel

Son haftalarda altın fiyatlarında görülen hızlı yükseliş, gram altının satış fiyatı ile kuyumcu arasındaki makasın tarihi bir zirveye ulaşmasına neden oldu. Altın talebindeki artış, bankalardaki satış fiyatıyla kuyumcu fiyatı arasındaki farkın açılmasına yol açtı.

6 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destek paketini hayata geçirildiğini duyurdu. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın yaptığı son dakika açıklamasına göre, çocukların sosyal ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla toplamda 884.7 milyon TL'lik bir ödeme yapılacak.

6 ay önce Güncel

Türkiye'de ikinci el otomobil piyasasında son dönemde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Arabam.com'un şubat ayına dair yayımladığı pazar verileri, ikinci el otomobil fiyatlarındaki düşüşün sona erdiğini ve hatta hafif bir artış yaşandığını ortaya koydu. Fiyat artışına rağmen, bazı otomobil markaları ve modelleri alıcılar tarafından özellikle tercih ediliyor.

6 ay önce Güncel

Coinmarketcap'in verilerine göre, son 24 saatte küresel kripto para piyasası değeri yüzde 8,5 azalarak 2 trilyon 370 milyar dolara gerilerken, Bitcoin'in fiyatı yüzde 7'den fazla düşüşle 62 bin 454 dolara geriledi.

6 ay önce Güncel

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, NOW TV'de katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çağrı ve yeni çözüm süreci olasılığını değerlendirdi.

6 ay önce Güncel

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan olaylarla ilgili Adalet Bakanı Tunç'tan önemli bir açıklama geldi. Bakan Tunç, maç sırasında yaşanan olaylarla ilgili 38 kişinin kimliğinin tespit edildiğini belirtti. Ancak, futbolcularla ilgili herhangi bir soruşturmanın söz konusu olmadığını söyledi.

6 ay önce Güncel

Meral Akşener, Antalya ziyaretinde atanamamış öğretmenlerin sesi olmayı ve unutulan vaatleri hatırlatarak destek istedi.

6 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, ayrıca ilk temasta 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

6 ay önce Güncel

Beyoğlu Belediyesi tarafından hayırseverlerin katkısıyla inşa edilen 24 derslikli Hasköy Kalaycıbahçe Ortaokulu'nun temel atma törenine Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve diğer ilçe yetkilileri katıldı.

6 ay önce Güncel

Son zamanlarda altın fiyatları rekor seviyelere çıkarken, artan talep ve sınırlı ithalat nedeniyle fiyat farkı oluşuyor.