• DOLAR 34,26 %0.01
  • EURO 37,40 %0.01
  • ALTIN 2.915,99 %-0.05
  • BİST100 8.798 %1.14
  • BITCOIN 65.850 %1.31
  • ETHERIUM 2.609 %2.07
22°
6 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan bir kararnameye göre, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında Organize Sanayi Bölgeleri içinde veya dışında bulunan Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde öğrenim gören öğrencilere verilecek eğitim-öğretim desteği tutarlarında değişiklik yapıldı.

6 ay önce Güncel

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Programa başvuran Nehir, "Kocam dediğim bir çocuğumun babası sevgilim, annemle kaçtı. Bir de bana 'Senin veremediğin ilgiyi annen verdi' diyerek mesajlar gönderdi" sözleriyle yardım istedi.

6 ay önce Güncel

Kripto paralarda üst üste gelen rekorun ardından ivme tersine döndü. ABD’de kabul edilen ETF’lerden dolayı rekora koşan kripto paralar grafikte aşağı yönde ilerlemeye başladı. İşte kripto paralarda beklenen çarpıcı tahminler..

6 ay önce Güncel

Hatay'a bağlı olan İskenderun ilçesinde tütün malzemesi kaçaklığı yaptıkları öne sürülen 5 şüpheli yakalandı. İşte detaylar..

6 ay önce Güncel

FIFA tarafından alınan karara göre, 1 Süper Lig takımına süresiz, 4 Süper Lig ve 1 Birinci Lig takımına ise üçer dönem transfer yasağı getirildiğini paylaştı.

6 ay önce Güncel

Tayyargiller adıyla bilinen Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine atanan kayyım Bünyamin Ergün, geride not bırakarak hayatına son verdi. İstanbul Başakşehir'de yaşadığı apartmanın 9. katından kendini apartman boşluğuna bırakan Ergün'ün, ailesiyle sorunlar yaşadığı ve son zamanlarda bunalıma girdiği iddia edildi.

6 ay önce Güncel

İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Mahzen-15" operasyonlarıyla "Çetinler" olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda, örgüt elebaşlarının da içerisinde bulunduğu 109 şüpheli yakalandı.

6 ay önce Güncel

Van, Hakkari ve Şırnak'ta etkisini gösteren olumsuz hava şartlarından dolayı eğitim öğretime 1 günlüğüne kar tatili verildi.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 20 Mart Çarşamba günü için yeni tahminlerini paylaştı ve son raporda kar uyarısı yapıldı. 10 il için sarı kod verilirken, yurt genelinde hava sıcaklıklarının düşeceği belirtildi.

6 ay önce Güncel

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor. Bu değişiklikle birlikte, istasyonlarda sadece düz şekilde benzin, motorin (dizel) ve LPG satışı yapılacak.