• DOLAR 34,27 %0.05
  • EURO 37,39 %-0.02
  • ALTIN 2.922,21 %0.16
  • BİST100 8.807 %1.24
  • BITCOIN 65.390 %0.76
  • ETHERIUM 2.598 %2.36
21°
6 ay önce Güncel

İsrail'in Gazze'ye uzun süredir devam eden saldırıları sonucunda 14 bin çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi. Ayrıca, açlık, susuzluk ve sağlık hizmetlerine erişimde yaşanan sorunlar nedeniyle Gazze'deki insani durumun giderek kötüleştiği belirtildi.

6 ay önce Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bulunan Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi'nde devam eden "sahte diploma ve yolsuzluk" soruşturması kapsamında Gazimağusa Polis Müdürü Mahmut Barış Sel tutuklandı. Sel'in sahte yüksek lisans diploması aldığı iddia ediliyor ve polis, bu konuda soruşturma başlattı.

6 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), 65 yaş üstü yolcular için geçerli olan yüzde 25 indirimli bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, 65 yaş üstü yolcular 16 Nisan'a kadar alacakları biletlerle 8-16 Nisan tarihleri arasındaki yurt içi uçuşlarda indirimli seyahat edebilecekler.

6 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü, Batman, Diyarbakır, Siirt ve Şırnak illeri için sağanak yağmur ve kar yağışı uyarısı yaptı.

6 ay önce Güncel

Özet: Hakkari'nin yanı sıra Şırnak'a bağlı Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın bir gün ara verildiği açıklandı. Valiliklerin yaptığı açıklamalarda, olumsuz hava koşullarının devam ettiği ve sel, çığ ve taşkın riskinin bulunduğu belirtildi.

6 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kamu personeli seçme sınavı (KPSS) şartı olmaksızın veya 60 KPSS puanıyla personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, bu alım hangi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) yapılacak ve başvuru için gerekli genel şartlar neler? İşte detaylar.

6 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in personel alımıyla ilgili yaptığı açıklamanın ardından özellikle atama bekleyen öğretmenlerin tepkisi, Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat arasında tartışmaya neden oldu. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da Şoför Esnafı ile iftar Programı’nda konuştu. Erdoğan konuşmasında, Sözlerimi bitirmeden önce kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzda paylaşmak istiyorum" dedi.

6 ay önce Güncel

Kırklareli Valisi Birol Ekici, zincir bir markette alışveriş yapan kadını taciz eden kişinin yakalandığını ve akli dengesinin bozuk olduğunu açıkladı.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tuzla Bilim ve Sanat Merkezi'nin (BİLSEM) açılış töreninde yaptığı konuşmada, BİLSEM'lerin sıradan okullar olmadığını vurgulayarak, öğrencileri yeteneklerine göre eğiten kurumlar olduklarını belirtti. Tekin ayrıca, Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle okul sayılarının artacağına yönelik umutlarını dile getirdi.