• DOLAR 34,26 %0.01
  • EURO 37,35 %-0.13
  • ALTIN 2.917,16 %-0.01
  • BİST100 8.717 %0.20
  • BITCOIN 65.800 %2.32
  • ETHERIUM 2.623 %3.68
15°
6 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Elmadağ Bölgesel Treni'nin yarından itibaren hizmete gireceğini duyurdu. Yaptığı açıklamada, bu yeni hizmetin vatandaşlara günlük 6 seferlik bir konforlu yolculuk imkanı sunacağını belirtti.

6 ay önce Güncel

Brent petrol ve döviz fiyatlarındaki artışlar, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Uluslararası piyasalarda Brent petrol varilinin 86 doların üzerinde işlem görmesi, benzin ve motorin fiyatlarında yeni bir zammı beraberinde getiriyor. Bu gece yarısından itibaren, benzin ve motorin fiyatlarına zam yapılarak litre başına artışlar bekleniyor.

6 ay önce Güncel

AYM, Hacettepe Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan iki doçentin profesörlüğe terfi etme ve atama için beş yıllık süre zarfında gelir sağlayıcı herhangi bir mesleki faaliyette yer almama şartının, özel hayata saygı hakkını ihlal ettiğine yönelik itirazlarını onayladı.

6 ay önce Güncel

Kayseri'de, burun estetiği ameliyatı için hastaneye yatan 42 yaşındaki Ahu Gültekin'in trajik ölümü, estetik cerrahi operasyonlarının risklerini ve doktor seçiminin önemini bir kez daha gündeme getirdi. Gültekin, iddialara göre, tecrübesiz bir asistan tarafından yapılan ve beklenenden çok daha uzun süren bir operasyonun kurbanı oldu.

6 ay önce Güncel

Kırklareli'nde, Bulgaristan'dan Türkiye'ye kaçak kraliçe arı getirdiği ileri sürülen ve yargılanan otobüs şoförüne para cezası kesildi.

6 ay önce Güncel

AFAD tarafından açıklanan verilere göre, Kahramanmaraş'a bağlı olan Dulkadiroğlu ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem oldu.

6 ay önce Güncel

Kakao'da uzun zamandır görülen rekolte kayıplarından dolayı fiyatların yükselişi hız kesmiyor. Eğer yeni hasat sürecinde değerlendirilen katkı verilmezse çikolata ve diğer ürünlerde yüksek tutarlar ve tedarik sıkıntısı yaşanacak İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Mevduat faizleri yüksek kazanç sağlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yüzde 50'yi geçen mevduat faizleri grafikte üst sıralarda ilerliyor. Bankalarda mevduat faizleri çarpıcı rakamlara ulaştı. Öyleyse, 1 milyon TL’yi mevduata aktaran birinin aylık kazancı ne olacak? İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY) ile Hava-İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi kapsamında, 2024 yılının ilk 6 ayı için çalışanların maaşlarına %64 oranında zam yapıldı.

6 ay önce Güncel

Altın fiyatları bugün paylaşılacak, Fed kararı öncesinde güne kararsız bir yönden başlangıç yaptı. Öyleyse altında yeni beklenti ne? İşte detaylar...