• DOLAR 34,26 %0.03
  • EURO 37,41 %0.04
  • ALTIN 2.921,98 %0.16
  • BİST100 8.749 %0.57
  • BITCOIN 65.518 %1.47
  • ETHERIUM 2.615 %3.69
20°
6 ay önce Güncel

Malatya'da bir konteyner kentte kaybolan ve cinsel istismara uğrayan 7 yaşındaki kız çocuğunu istismar eden erkek tutuklandı.

6 ay önce Güncel

Öğretmen atama sürecindeki belirsizlik nedeniyle endişe yaşayan öğretmenler, Ulus Meydanı'nda toplanarak atamaların liyakate dayalı yapılmasını ve KPSS puanının tek kriter olmasını talep ettiler.

6 ay önce Güncel

Kestel'de yaşanan dramatik olayda, borç anlaşmazlığı sonucu Selami Kurt, av tüfeğiyle kardeşi Şaban Kurt'u öldürdüğünü itiraf ederek jandarmaya teslim oldu.

6 ay önce Güncel

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmede, emeklilere yönelik bütçe imkanları doğrultusunda iyileştirmelerin yapılacağını belirtti.

6 ay önce Güncel

İstanbul'un Bağcılar ilçesindeki mahalle sucusu olarak tanınan 60 yaşındaki Ahmet Şener'in yıllarca çocuklara tecavüz ettiği ortaya çıktı. Maalesef, 12 yaşındaki M.Y.'nin kaybolmasıyla bu dehşet dolu gerçek gün yüzüne çıktı.

6 ay önce Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen "nitelikli dolandırıcılık ve tefecilik" operasyonunda toplamda 15 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında M.M'nin liderliğindeki şüphelilerin, mali sıkıntı yaşayan kişilere kendilerini yurt dışı bankalarının temsilcisi olarak tanıttıkları ve kredi vaadiyle faiz karşılığında borç verdikleri belirlendi.

6 ay önce Güncel

Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine son 11 gün kala seçim süreci hızla ilerliyor. Yarın, 21 Mart Perşembe günü, propaganda serbestliği ve bazı seçim yasaklarının başlamasıyla birlikte seçim atmosferi daha da yoğunlaşacak. Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği takvime göre, propaganda süresi 30 Mart Cumartesi günü saat 18:00'de sona erecek ve seçim yasakları ise 31 Mart saat 23:59'da sona erecek.

6 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE), kura usulüyle KPSS şartı olmadan çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. TBMM, 157 işçi alırken, MKE ise 395 işçi alımı yapacak.

6 ay önce Güncel

Adana'da meydana gelen olayda, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olduğu belirtilen R.Ş. adlı kadın, trafikte yaşadığı bir anlaşmazlık sonrasında bir başka kadını darbetti.

6 ay önce Güncel

Asal Araştırma'nın sonuçlarına göre, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) aldığı oylar, AK Parti'ye bazı büyükşehir belediyelerini kaybettirme riski taşıyor. Özellikle Bursa, Mersin, Hatay, Adana, Ordu ve Eskişehir gibi büyükşehirlerde YRP'nin aldığı yüzde 2 ila 4 arasındaki oy oranları, AK Parti'nin zafer şansını azaltıyor.