• DOLAR 34,27 %0.06
  • EURO 37,41 %0.04
  • ALTIN 2.919,03 %0.05
  • BİST100 8.699 %0.00
  • BITCOIN 65.900 %5.36
  • ETHERIUM 2.619 %6.85
13°
6 ay önce Güncel

Türkiye'de seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte emekliler de maaşlarına yapılacak olan zam konusunda merak içerisinde bekliyorlar. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, bu konuda önemli bir açıklama yaparak emeklileri heyecanlandırdı. İşte detaylar...

6 ay önce Gündem

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) açıköğretimdeki öğrenci sayısının düşmesinin sebebini, pasif öğrencilerin kayıtlarının silinmesine bağladı ve kayıtların silinme sürecinin devam ettiğini vurguladı.

6 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevruz Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Nevruz'un Türk kültüründe birlik, beraberlik ve dirilişin sembolü olduğunu vurgulayarak, tarihsel ve kültürel önemine dikkat çekti.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Samsun'da düzenlenen İl Eğitim Yöneticileri Toplantısı'nda Türkiye'deki eğitim altyapısının uluslararası standartlara ulaştığını belirtti.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Burdur'da yaptığı konuşmada, bölgedeki çatışmalardan etkilendiklerini belirterek, enflasyonun herkes gibi kendilerini de zorladığını söyledi.

6 ay önce Güncel

Yabancı uzmanlar, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yarınki faiz kararında politika faizini sabit bırakacağı öngörüsünde bulunurken, bankanın iletişiminde "bekle-gör" politikasını uygulayabileceğini ve enflasyonda artış olması durumunda daha da sıkılaşmayı düşünebileceğini belirtti.

6 ay önce Güncel

Türkiye genelinde sağlık sektöründe istihdam fırsatları devam ediyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla yapılan son duyuruyla, 13 farklı şehirde yer alan şehir hastaneleri için KPSS şartı olmaksızın çeşitli pozisyonlarda personel ve işçi alımı yapılacak. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum mal beyanında bulundu

6 ay önce Güncel

Son dönemde sürücüler arasında büyük rahatsızlık yaratan ve çeşitli eylemlere konu olan fahri trafik müfettişleriyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşların tepkisine neden olan ve bazı durumlarda usulsüz ceza kesintilerine yol açan fahri trafik müfettişlerinin yetkilerinde düzenlemeye gitti.

6 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) tarafından alınan yeni kararlar ve sıkılaşma adımları sonrasında, bankaların aylık ihtiyaç kredisi faiz oranları yükselişe geçti. Peki, bu durum tüketicileri nasıl etkileyecek ve hangi banka ne kadar faiz oranı uyguluyor? İşte detaylar...