• DOLAR 34,26 %0.03
  • EURO 37,43 %0.05
  • ALTIN 2.920,34 %0.10
  • BİST100 8.699 %-1.99
  • BITCOIN 66.310 %5.74
  • ETHERIUM 2.650 %7.82
14°
6 ay önce Güncel

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre, Türkiye genelinde 17 il için sarı kodlu uyarı yayımlandı. Yurdun iç kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterecek ve genel olarak sıcaklıkların düşeceği bildiriliyor.

6 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi (AYM), profesörlüğe yükselme sürecindeki bir kısıtlamanın "özel hayata saygı hakkı"nı ihlal ettiğine hükmetti. Türkiye Gazetesi'nden Yeşim Eraslan'ın haberine göre, AYM'nin verdiği karar, doktorları sevindirdi.

6 ay önce Güncel

ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların mercek altına aldığı faiz kararını duyurdu. Öyleyse bu karar sonrasında yatırım araçlarında tahminler ne yönde? Uzman isim, piyasalara yönelik kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay'da başkanlık seçim süreci başladı. Üç yüksek mahkemede de, görev zamanının tamamlanması nedeniyle başkanlık seçimi gerçekleştirilecek. İşte detaylar..

6 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yapılan ankete göre, mart ayında aylık enflasyon tahminleri artış gösterirken, yıl sonu enflasyon beklentisi yüksek seviyede gerçekleşti. Ayrıca, dolar/TL tahminleri de paylaşıldı.İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Koç Holding, (KCHOL), yatırımcılarına hisse başı net 7,2000000 temettü dağıtım kararı aldı.

6 ay önce Güncel

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üyelik suçundan hakkında kesinleşmiş 11 yıl hapis cezası bulunan eski Vali Ahmet Pek'in, saklandığı gaybubet evinde yakalandı.

6 ay önce Güncel

ABD Merkez Bankası (Fed), Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) bugünkü toplantısında faiz kararını açıkladı. Karar, piyasalarda merakla beklenirken, politika faizi mevcut seviyesinde sabit tutuldu.

6 ay önce Güncel

Fatih Portakal, Sözcü TV Ana Haber'de yaptığı açıklamalarda, muhalefetin içinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Kendisinin de uzun yıllardır muhalefette olduğunu belirten Portakal, bu süreçte mutsuz olduğunu ifade etti. "Uzun yıllar muhalefet tarafındayım ve maalesef mutlu olamıyorum." diyen Portakal, "Aşağı yukarı 21 yıldır hep kaybedenler kulübündeyiz." şeklinde konuştu.

6 ay önce Güncel

CHP'nin Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem'in, terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'a yönelik yaptığı açıklamalar, kamuoyunda büyük tartışmalara neden oldu. Erdem'in, seçim çalışması sırasında yaptığı bu çıkışlar, geniş yankı uyandırdı ve farklı kesimlerden tepki aldı.